Jegyek

Nincs sok esély arra, hogy Miller az LCR-nél marad

MotoGP
Nincs sok esély arra, hogy Miller az LCR-nél marad
2015.09.07. 15:29
Lucio Cecchinello elismerte, hogy a költségvetési nehézségek miatt valószínűleg nem tudnak két motort indítani jövőre. A csapatvezető ugyanakkor bízik abban, hogy Cal Crutchlow hamarosan ismét az élmezőnyben harcolhat majd és így a Honda még több támogatást nyújt a csapatának.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

„Jelenleg nincs túl sok esély rá” – válaszolt az LCR Honda vezetője, Lucio Cecchinello arra a kérdésre, hogy Jack Miller az ő alakulatában áll-e majd rajthoz 2016-ban. A csapatvezető ezt már az ominózus silverstone-i futam előtt elismerte, amelyen Miller szerencsétlen körülmények között kiütötte saját magával együtt csapattársát, Cal Crutchlow-t is a versenyből. Cecchinello hozzátette, hogy a végleges döntés az együttes leendő méretéről várhatóan csak szeptember közepén születik majd meg.

„Sajnos most realistának kell maradnunk” – nyilatkozta az olasz a crash.net-nek. „Jelenleg nem túl jók az esélyeink, de továbbra is keményen dolgozunk és mindent megteszünk azért, hogy két motorral indulhassunk. Ez a felállás számomra nagyon kedves, ezért dolgoztam éveken át. Két, talán három hetet is várnunk kell még azonban, hogy meglegyen a végső döntés.”

Miller idén az első szezonját tölti a hároméves szerződéséből a HRC-nél. Ha nem tud az LCR színeiben rajthoz állni 2016-ban, könnyen az Aspar Hondánál köthet ki. Az ausztrál várhatóan minden körülmények között a jelenlegi szerelőivel és mérnökeivel fog tovább dolgozni. Crutchlow kontraktusának meghosszabbítását a Brit Nagydíj előtt jelentették be. Az, hogy a 29 éves versenyző mennyi támogatást kap jövőre a HRC-től, az idei eredményein múlik.

„A HRC mindig készséggel támogat minket, ha jönnek az eredmények, ha viszont nehezebb időszakot élünk meg, akkor már kissé vonakodva adják meg az újabb és újabb fejlesztéseket. Pozitívan kell gondolkoznunk és keményen kell dolgoznunk, hogy kiiktassuk a gyengeségeinket. Néha akad egy-két apróság, amit a gyári alakulat kipróbál, így kialakulnak kisebb különbségek, de ha akad egy nem repsolos versenyző, aki ott tud lenni az élen, akkor ő legközelebb ingyen kapja az új alkatrészeket. Éppen ezért remélem, hogy lassan visszatérünk a legjobb négy-öt közé és azután még több támogatást kapunk majd a Hondától” – zárta gondolatait Cecchinello.

Fotó: lcr.mc
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: