Jegyek

Pedrosa: „Remélem tudok javulni az időmérőn”

MotoGP
Pedrosa: „Remélem tudok javulni az időmérőn”
2014.05.28. 09:49
Dani Pedrosa is lázasan készül a hétvégi olaszországi futamra. A 26-os spanyol úgy látja, a versenytempója elég jó, a kvalifikáción nyújtott teljesítményével azonban nem elégedett, ezért ezen a területen szeretne javulni.
 
Dani Pedrosa elégedetlen idei kvalifikációkon mutatott teljesítményével. Pedrosa Katarban a hatodik, Austinban a második, Argentínában és Jerezben a harmadik, Le Mans-ban pedig csak a kilencedik rajthelyet szerezte meg. Ezt a teljesítményt összehasonlítani csapattársa hibátlan statisztikájával bizonyára frusztráló lehet, de a spanyol ezen a hétvégén azon lesz, hogy minél jobb rajthelyről indulhasson.

A jó időmérőre minden esélye megvan Pedrosának, 2010-ben, 2012-ben és 2013-ban is ő indult az élről Mugellóban, tavaly körrekordot futott, 2010-ben pedig megnyerte az élről a versenyt. Szüksége is lenne egy jó szereplésre, csapattársától, Marqueztől 42 ponttal lemaradva áll az összetett második helyén, a harmadik helyen álló Valentino Rossitól pedig mindössze két pont választja el. Mind Marquez, mind Rossi nagyon jó versenyt futhat, nem beszélve az előző három Olasz Nagydíjat megnyerő Jorge Lorenzóról, aki most visszatérhet a normál kerékvágásba.
 
Pedrosa a crash.net hírportálnak nyilatkozott. „Mugello egy nagyon gyors pálya hosszú kanyarokkal, szóval az optimális beállítás és tapadás megtalálása létfontosságú. A hangulat is nagyon különleges Mugellóban, az időjárás pedig általában tökéletes, szóval nagyon várom már, hogy oda menjünk és hatalmas közönség előtt versenyezzek. Az elmúlt néhány versenyben az átlagtempóm jó volt, de remélem tudok javulni az időmérőn” – mondta Dani.

Kedves olvasóink! A P1race.hu oldalon próbálunk minél több témát lefedni, így a MotoGP-től és a Superbike-tól kezdve a WTCC-n és a DTM-en át a Rallycross-ig és a magyar versenyzők nemzetközi szerepléséig mindent megtaláltok oldalunkon. Ugyanakkor szeretnénk azoknak az olvasóinknak is kedvezni, akiket egyik vagy másik versenysorozat hírei jobban érdekelnek, mint a többi kategóriáé. Ezért mostantól a MotoGPhirek.hu domain névre kattintva a főoldalon csak a MotoGP, a WTCChirek.hu-n csak a WTCC, az SBKhirek.hu-n és a Superbikehirek.hu-n csak a Superbike, míg a Motorace.hu-n csak a P1race.hu motoros hírei jelennek meg elsőre, de bármelyik domain névről egy kattintással elérhetőek lesznek továbbra is az összes többi kategória hírei is. További jó böngészést kívánunk oldalunkon!
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: