Jegyek

Rondald Ten Kate beszélt fiai eddigi teljesítményéről

Superbike
Rondald Ten Kate beszélt fiai eddigi teljesítményéről
2014.08.04. 10:53
A Pata Honda Team szinte minden évben fekete lóként indul a Superbike-ban, főként Jonathan Rea révén mindig ott van a világbajnoki cím esélye a szezon megkezdése előtt. Nem volt ez másképp idén sem, de az igazi nagy áttörésre még mindig várni kell. A csapatfőnök, Ronal Ten Kate beszélt a nyári szünetben a worldsbk.com-nak.
 
Ronald Ten Kate már igen hosszú ideje van benne a Superbike világbajnokság vérkeringésében, mint a legjobb Honda csapat vezetője. Ha valakiére, akkor az ő véleményére adnak a bajnoksággal kapcsolatban. A worldsbk.com meg is kérdezte a holland szakembert, mit gondol az általuk eddig mutatott teljesítményről, valamint mit vár a szezon hátralévő részében. A csapatvezető elégedettséggel beszélt a CBR1000RR SP újításairól, valamint arra számít, hogy a szezon hátralévő részében oda tudnak csapni az asztalra.

„A csomagunk egyre erősebb lett ebben az évben, de ez még mindig tanulóidő számunkra, mivel ismét új elektronikai csomagra tértünk át. Remélem a végéig harcban tudunk maradni a világbajnoki küzdelemben, úgy hiszem, a szezon utolsó része erős lesz számunkra” – mondta Ten Kate.  Az elsőségért folyó harcba csak a csapat egyik versenyzője, Jonathan Rea tud beleszólni. Rea eddig négyszer állhatott a dobogó legfelső fokára, de így tekintélyes, 64 pontos hátrányban van Tom Sykes-hoz képest, a helyzet azonban nem megoldhatatlan, ha valóban olyan erősek lesznek, ahogyan azt az alakulat várja.
 
A másik pilóta, Leon Haslam viszont idén sincs a legjobb formájában. Még mindig nem sikerült a bajnokságban egy alkalommal sem a top 3-ban végeznie idén. A suzukai 8 óráson viszont megízlelhette a győzelem ízét, amiből akár erőt is meríthet a következő helyszíneken. Csapatfőnöke is azt várja tőle, hogy megtalálja a kellő ritmust. „Láttuk, hogy Leon egyre gyorsul, és igazán reméljük, hogy még a szezon vége előtt dobogóra kerül, ami azt hiszem, reális cél most. Reméljük azt is, hogy Jonathan pedig az utolsó futamig harcban tud maradni a bajnoki címért. Nehéz szezon volt eddig sok csapatnak és versenyzőnek következetesség szempontjából, szóval úgy gondolom, ez lehet az igazi kulcs a sikerhez idén.” 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: