Jegyek

Suppo: „Pedrosa jelenleg erősebb Lorenzónál”

MotoGP
Suppo: „Pedrosa jelenleg erősebb Lorenzónál”
2012.09.19. 21:16
A HRC kommunikációs és marketing igazgatója igen elismerően beszélt a Yamaha spanyol versenyzőjéről, Jorge Lorenzóról, azonban Livio Suppo szerint Pedrosa jelenleg még így is erősebb honfitársánál.
 
„Misanóban egyszerűen minden Dani ellen fordult, az ilyen helyzeteket pedig elég nehéz utólag kezelni, illetve feldolgozni.” – mondta kicsit keserűen Suppo, aki azonban arra is felhívta figyelmet, hogy nem ez az egyetlen olyan tényező, amely befolyásolhatja a világbajnokság végkimenetelét. „Tény, hogy a Yamaha könnyebben tudott alkalmazkodni a Bridgestone új abroncsaihoz, ami Lorenzónak elég nagy előnyt adott. Persze ez semmit sem von le Jorge érdemeiből, aki hihetetlen szezont teljesít. Minden egyes futamon az első, vagy a második helyen zárt, aminek köszönhetően jelenleg tizenegy ponttal áll a 2011-es Casey előtt.” (Stonernek egy éve tizenhárom versenyt követően 259 pontja volt, míg jelenleg Lorenzo 270 egységgel rendelkezik. – a szerk.) „Mindettől függetlenül úgy gondolom, hogy Dani jelen pillanatban erősebb, mint Jorge. Amennyiben nincs a baleset, akkor biztos vagyok benne, hogy a győzelemért harcolhattunk volna. Emellett arról se feledkezzünk meg, hogy Dani is nagyszerű munkát végez, ugyanis a le mans-i versenyt leszámítva idén eddig mindig felállhatott a dobogóra.”
 
„Mindezeken felül Pedrosa egy igen kitartó és elszánt versenyző, hiszen nézzük csak meg az elmúlt évet: A szezon előtt megoperálták, majd Franciaországban eltört a kulcscsontja. Más pilóták talán összetörtek volna egy ilyen pechsorozatban, ő azonban visszatért a pályára és a legjobbját nyújtotta.” – nyilatkozta Suppo, akit zárásként Stoner visszatérésnek a dátumáról is megkérdeztek, hiszen azt rebesgetik, hogy az ausztrál Japánban akár már versenyezhet. „Örülnék neki, ha így lenne, pláne, hogy szerintem az ő és a csapat szempontjából is ez lehetne az egyik legjobb megoldás.” – utalt ezzel a HRC szakembere arra, hogy Stoner a hazai futamára ismét belerázódna a dolgokba. „Jelenleg azonban az orvosok diagnózisára várunk, amelyre az elkövetkezendő napokban kerülhet sor.” – mondta bizakodva Suppo.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: