Jegyek

Suppo: „Túl korai még szerződéshosszabbításokról beszélni”

MotoGP
Suppo: „Túl korai még szerződéshosszabbításokról beszélni”
2014.04.15. 13:35
Marc Marquez, amikor 2013 év elején a Moto2 világbajnokaként a MotoGP-be érkezett, egy két évre szóló szerződést írt alá a Repsol Hondával, ami idén év végén fog lejárni. Azóta Marquez újonc évében világbajnok lett, majd a 2014-es év első két versenyét megnyerte. A szerződéshosszabbításra viszont még várnia kell neki és csapattársának, Dani Pedrosának is.
 

Ez Livio Suppo HRC csapatfőnök motogp.com-nak adott nyilatkozatából derült ki, amelyben az olasz a következőképpen fogalmazott. „Marc szereti a Hondát, és mi szeretjük őt, de nagyon korai még szerződéshosszabbításokról beszélni. Az az érzésem, hogy ez előbb vagy utóbb természetesen adni fogja magát, de jelen pillanatban még semmi lépést nem tettünk az ügyben. Aki tehát azt gondolja, hogy valójában már tárgyalunk erről, azt ki kell ábrándítsam, hogy téved. Számunka az a prioritás, hogy megtartsuk őt, számára pedig az, hogy velünk maradjon, úgyhogy így fest jelenleg a helyzet” – mondta, majd nyomatékosításképpen hozzátette:

„Még csak a második versenyen vagyunk túl az idei évben, úgyhogy tényleg túl korai lenne még szerződésekről beszélgetni. Nyilván Marc fiatal, egy Honda-pilóta és szeretnénk őt megtartani, de igazi tárgyalások még nem kezdődtek el” – zárta Suppo.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: