Jegyek

Talma még jobb, mint Moszkvában

Supersport
Talma még jobb, mint Moszkvában
2012.09.08. 20:08
A Supersport kategória mezőnyének a mai nap folyamán is két 45 perces edzés állt a rendelkezésre. Talmácsi Gábor és csapata, a Prorace Team minden percet kihasználtak és a kemény munkának meg is lett az eredménye.
 
Már a délelőtti második szabadedzésen is sikerült gyorsulnia Gábornak, így a 13. helyen végzett. Majd a Superbike edzése miatt csúszással kezdődő időmérőn tovább javított és a számára eddig ismeretlen versenyhelyszínen megszerezte legjobb rajthelyét a Supersport vb-n. Holnap a 2. sorból, azaz a 7. helyről indulhat a 19 körös versenyen, melyet az Eurosport 13:30 órától élőben közvetít.
Talmácsi Gábor:
"Nagyon jól sikerült a mai kvalifikáció. A pénteki időmérőhöz képest 1,133 másodpercet javítottam, ezzel a 7. rajtpozíciót szereztem meg. Megtanultam a pályát, komfortosan éreztem magam a motoron. Az edzésen a hátsó gumi nem tapadt kellően a pálya minősége miatt. A warm up-on még apró módosításokat próbálunk majd ki a jobb hátsó gumi tapadás érdekében. Legutóbb Moszkvában a 3. sorból indultam, akkor a 10. rajtkocka volt az enyém. Ebben az évben ez a legjobb rajtpozícióm. Jó érzés lesz újra a második sorból rajtolni."
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: