Jegyek

Tarquini örülne, ha jövőre öt Honda lenne a WTCC mezőnyében

WTCR
Tarquini örülne, ha jövőre öt Honda lenne a WTCC mezőnyében
2012.09.11. 15:26
Mint ismert, a Honda az idei suzukai hétvégétől gyári istállóként csatlakozik a WTCC mezőnyéhez. A JAS Motorsport által épített két gyári S2000-es Civicet Tiago Monteiro és Gabriele Tarquini fogja vezetni jövőre, de a hírek szerint a Honda három további autót is indítana a 2013-as futamokon, amiket privát csapatoknak adna bérbe. Tarquini örülne a plusz Hondáknak a rajtrácson.
 
„Azt hiszem, jól jönne a Hondának, ha lenne néhány plusz autó, ami extra pontokat gyűjtene nekik a gyártók pontversenyében”- hívta fel egy nem elhanyagolható tényezőre a figyelmet a 2009-es év túraautó-világbajnoka.

„A JAS valószínűleg annyi autót épít a Hondának, amennyit csak tud, és szerintem az öt egy elég nagy szám! De ha ők ennyit mondtak, akkor az azt jelenti, hogy meg is tudnak építeni öt autót, plusz egy tesztautót és a tartalék alkatrészeket. Mindez csak idő kérdése. Az elmúlt 5-6 évben ők rengeteg autót építettek a legkülönfélébb sorozatokba, a ralitól kezdve a pályaversenyzésig, úgyhogy nem hiszem, hogy az öt autó megépítése gondot okozna nekik”- fogalmazott Tarquini, aki jól tudja, mit beszél, hiszen korábban már maga is versenyzett a JAS kötelékében.     
 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: