Jegyek

Utolsó körök a teszttilalom előtt

MotoGP
Utolsó körök a teszttilalom előtt
2014.11.22. 11:49
Sepangban és Jerezben is felbőg még néhány MotoGP-masina a teszttilalom előtt. Az utolsó hetet kihasználva több csapat úgy döntött, megteszi utolsó köreit 2014-ben. Ezt követően viszont decemberben és januárban egészen biztos, hogy mindenki a pihenéssel és a pályán kívüli felkészüléssel tölti idejét.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Két pálya is királykategóriás versenymotoroktól lesz hangos jövő héten – írja a motogp.com. A Honda – szokásaihoz híven – egy extra tesztlehetőséget ad újoncának, Jack Millernek, hogy tovább ismerkedjen 2015-ös versenygépével. Miller Valenciában még a 2014-es RCV1000R-rel rótta a köröket, november 26. és 28. között viszont már a jövő évi Open motorral, az RC213V-RS-sel ismerkedhet. Az ifjú ausztrál nem lesz egyedül, hiszen immár a Honda tesztversenyzője, Hiroshi Aoyama is jelen lesz Sepangban, hogy a lehető legtöbb adatot gyűjtsék össze.

A versenynaptár egy másik helyszínére, Jerezbe több csapat is ellátogat. A Factory Aprilia Gresini Alvaro Bautistával és Marco Melandrival azon lesz majd, hogy megpróbálják ledolgozni lemaradásukat a többiekkel szemben. A másik visszatérő, a Suzuki is pályára gurul Aleix Esargaróval és Maverick Vinalesszel dél-spanyolországban. Rajtuk kívül az Open kategória elsőségét bezsebelő alakulat, a Forward Racing is jelen lesz Stefan Bradllel és Loris Bazzal.

Ezzel még nem ért véget a gyakorlók sora. A Ducati is Jerez felé veszi majd az irányt. Gyári alakulatuk versenyzőpárosa mellett az Avintia Racing motorosai is ott lesznek a gyakorláson, hogy még több tudással rendelkezzenek a pihenő előtt. Ami viszont nem jó hír számukra, hogy a GP15 továbbra sem készült el, így Andreai Iannone és Andrea Dovizioso is a GP14.2-vel tesztel majd, a már teljes egészében Gigi Dall’Igna keze nyomát viselő masina csak februárra készül el.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: