Jegyek

Zengő Motorsport: Hát, ez az autó bizony kigyulladt!...

WTCR
Zengő Motorsport: Hát, ez az autó bizony kigyulladt! (videóval frissítve)
2013.04.06. 16:38
Ismét mélypont a csapat életében, egy a kipufogót tartó gumibak nem bírta a közeli hőterhelést, a kör végére a negyed autó megpörkölődött. Norbi egyben, füstös hangulat a boxban. Dobnunk kellett ezt az edzést.
 
Egyetlen kör adatott meg a második szabadedzésen, illetve még egy, de az inkább már ne lett volna. Az első, a fékek koptatásával telt, jó volt, jó volt korábban, de csak kellett egy tárcsát cserélni. Amikor azt gondolnád, mi jöhet még, akkor Norbi füstöt érez:

 - Valami ég! - mondta
 - Nyugi, nem te vagy, csak beszűrődik a fékektől, ahogy az előbb a fiúk befújtak az autódba - hallatszott Gergő válasza a rádióban.
 - Ez nem olyan, ez itt ég valahol! Kimegyek a boxba!
 
Ne gondoljatok tűzcsóvára, a lemezek között izzott a levegő. Porraloltók, akcióban, a boxutcában izgatott tűzoltók. De nem így szeretnénk címlapokat! Jön az időmérő. Ok, lesz addig autó?

Zengő csak annyit mondott, ha kell, maga tartja a kipufogót, de akkor nehezebbek leszünk. Azt még hozzátette, ha a sivatagot meg lehet járni romos autókkal, nehogy már a csúcstechnikát ne rázzuk gatyába. Szeretem az optimizmusát. És közben kiderült, van minden, lesz autó!

Az időmérő 17:30-kor kezdődik, addig van még szűk két óránk.

Juni György
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: